ДО КЕРІВНИЦТВА КРАЇН ПЛАНЕТИ ЗЕМЛЯ

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ ГАЛАКТИЧНОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ВІЛЬНИХ СВІТІВ

 

Здрастуйте, дорогі колеги! Ми звертаємося не тільки до глав урядів, перших керівників законодавчих і виконавчих органів. Наше звернення адресоване всім, хто в такий непростий час бере участь в процесі управління країнами, державами, хто присвятив своє життя служінню людям своєї країни, людству, хто щоденними зусиллями прагне встановити мир на всій планеті.

 

Прийміть сердечне вітання від тих , хто здійснює процес управління нашою галактичною Співдружністю , від Галактичної Федерації Вільних Світів. У нашу Федерацію входять всі сонячні системи Галактики Чумацький Шлях і абсолютна більшість планет цих систем. Є лише окремі планети, які вибрали свій, окремий , специфічний шлях розвитку. Їх вибір ми поважаємо так само, як і будь-який вибір у межах нашої Федерації . Слово «Федерація » ми використовуємо тому, що зміст цього слова в значній мірі відображає наше об'єднання. Проте слід розуміти , що Федерація Вільних Світів - це не просто об'єднання сонячних систем, їх планет. Це - організація спільного буття, життєдіяльності різних форм галактичного життя. У тому числі, і того життя , яке поки невідоме вам , що існує поза межами сонячних систем і планет. Прояв життя в нашій галактиці нескінченний і різноманітний , як саме життя , як наш Всесвіт . І ви , звичайно , вже розумієте , що світи нашого Всесвіту не обмежуються тільки тим світом , в якому живете. Вони не вичерпуються тими світами, які можете побачити або досліджувати за допомогою наукових приладів. Разом з тим , поняття « вимір » , « багатовимірність » вже міцно увійшли в лексику людей. І , повірте, це невипадково. Багатовимірний Всесвіт - така ж реальність , як і світ Землі , в якому мешкаєте . На вашій планеті існує безліч інших світів, які вам, людям, ще належить пізнати . Ваш світ - лише один із світів, що розвивається унікальним чином , в дуже непростих умовах буття. Тому дозвольте подякувати вам за ту роботу, яку ви здійснюєте в цьому світі. Вона воістину важлива. Ми високо цінуємо вашу працю , оскільки розуміємо її важливість для вашого світу і для планети в цілому.

Дорогі колеги! Ми хочемо Вам повідомити , що більшість світів планети Земля входить до Галактичної Федерації Вільних Світів. Земля багато - багато мільйонів років перебуває у складі цієї Федерації і більше того - Ми відносимось з особливою турботою до Неї, оскільки на цій планеті розвивається унікальне, самобутне життя . Саме тут напрацьовується Досвід, який дозволить розвивати нові форми життя, шукати нові шляхи для розвитку Галактики , для розвитку всіх наших форм життя.

Довгий час ваш світ розвивався в спеціально створених умовах. Однією з головних умов була ваша ізоляція від інших світів - і від інших світів вашої планети, і від інших планет Сонячної Системи , і від численних світів галактики Чумацький Шлях. Зараз прийшов час, коли умова повної ізоляції більше не є необхідною для вашого розвитку . Для вас відкриваються можливості спілкування з представниками інших світів , інших форм розуму.

Перш за все, хочемо повідомити, що скасування повної ізоляції не несе вам ніякої небезпеки. По-перше, планета Земля - це об'єднання безлічі світів, що існують в інших умовах організації простору і часу. У їх числі є дуже розвинені світи , високорозвинені цивілізації. Ці цивілізації не просто дружньо налаштовані по відношенню до вас. Це - ваші родинні цивілізації, які ставляться до вас як до дитини, що виросла. Як до рідної дитини , за яку несуть повну відповідальність . Основою існування подібних цивілізацій є Любов до всього сущого; вони , за своєю природою , не здатні нікому заподіяти шкоду. По-друге, планетою Земля особливо опікується, особливо охороняє галактична Співдружність як унікальну планету з унікальним досвідом життя.

Повідомляючи вам про скасування умови ізоляції, ми інформуємо вас про настання нового етапу в розвитку вашого світу. Цей етап характеризується вибудовуванням і розвитком ваших відносин з іншими світами - світами Землі та іншими світами нашої Галактики. Багато керівників країн, держав планети, безумовно, обізнані про ті контакти з інопланетним розумом, які мали місце в історії вашого світу. Інформуємо вас , що подібні контакти допускалися Федерацією Вільних Світів , оскільки мала силу й інша умова розвитку вашого світу. Згідно з нею, можливість спілкуватися з вами надавалася тим, чий космічний шлях розвитку пов'язаний з шляхом розвитку людства вашого світу. Перелік тих, хто міг прибувати на планету, завжди був суворо обмежений. Причому вам слід розуміти, що з людством таємно контактували ті інопланетні сили, які мали потребу в контакті з вами, людьми; ті, кому була потрібна та чи інша допомога .

На нинішньому етапі у вас з'являється можливість співпрацювати з високорозвиненою Галактичною Співдружністю - з тими, хто може реально надати допомогу в тих чи інших напрямках вашого розвитку. Однак ми просимо вас зрозуміти : ніхто не зробить вашу роботу за вас. Ніякі інопланетні сили не зможуть виконати ті завдання, які покликані виконати ви, люди цього світу. Але, разом з тим , допомога у вирішенні тих чи інших завдань може бути надана - за умови , якщо ви виявите готовність прийняти цю допомогу. Надати її можна тільки тоді, коли ви визнаєте сам факт нашого існування - Федерації Вільних Світів галактики Чумацький Шлях , факт існування високорозвиненої Галактичної Співдружності.

Ми не закликаємо вас зараз, негайно, видавати офіційні документи , які б встановили факт нашого існування. Ізольований розвиток людства призвів до особливостей вашої свідомості . Це поки не дозволяє вам офіційно визнати існування інших розвинених світів , а тим більше - факт існування Галактичної Співдружності у формі Космічної Федерації . Ми звертаємося до вас, як до високорозвинених особистостей, які здатні зробити перший крок для того, щоб ваш ізольований світ Землі почав органічно вростати в нашу Космічну Співдружність . І цей крок ви можете зробити самі і тільки самі , кожен з вас , визнавши всередині свого «Я» існування не просто інших світів , а наявність розвиненої Космічної Співдружності, яка готова надати вам допомогу. Ваша внутрішня готовність до визнання цього факту здатна поміняти колективну свідомість людства , вивести її на якісно новий рівень еволюційного розвитку. А це, у свою чергу, створить потенційну можливість для встановлення дружніх зв'язків з іншими світами, з Галактичною Співдружністю . У вашому світі існують певні норми і закони , які регулюють відносини між країнами, державами. У космічному світі також існують норми і закони, що регулюють відносини між світами. І одна з норм не дозволяє надавати допомогу тим світам , які за нею не звертаються. Допомога приходить лише до тих, хто про неї просить, хто усвідомлено виражає на це свою добру волю.

В даний час ваша планета , спільно з іншими планетами Галактики , проходить процес Галактичного Вирівнювання , або Галактичної прецесії, наслідком якої є величезні зміни в житті планети. Розпочалася активна фаза Переходу земних форм життя на більш високий рівень еволюційного розвитку. Даний процес зачіпає безліч сузір'їв, сонячних систем і планет, в нього залучені структури вселенського масштабу. Галактична Співдружність здійснює координацію цих процесів, які приведуть до корінного перетворення всіх світів. Мета цих перетворень - подальший еволюційний розвиток усіх нас .

Зараз дуже важливо зрозуміти, що галактика Чумацький Шлях і планета Земля - це живі субстанції проявленого матеріального світу , який пов'язаний зі світами інших, вищих матерій . Ми з вами складаємо нерозривну Єдність , яка прагне до загальної гармонії. І ця гармонія необхідна вам , вашому світу, і світам так званого Тонкого Плану .

Дорогі колеги ! Ви, як керівники, зараз здатні зробити ще один крок. Ви покликані організувати процес вивчення тих Космічних Знань, які передавалися людству раніше, протягом століть і тисячоліть. Важливі знання з Космосу передаються і зараз. Вони вкрай необхідні для того , щоб ви змогли крокувати в ногу з часом, жити в відповідності з глобальними змінами, що відбуваються в галактиці Чумацький Шлях.

Ми дуже хочемо, щоб ви зрозуміли : величезний дружній Галактичний Світ стоїть на порозі вашого земного дому . Ви можете ще довгий час не впускати своїх галактичних родичів всередину. Але знати про них прийшла пора. Настав час визнати, що ми існуємо. Настав час відчути нашу Любов і турботу. Прийшов час, коли пора відкривати свої серця. Прийшов час будувати наше спільне гармонійне майбутнє.

Керівники Федерації Вільних Світів галактики Чумацький Шлях і Представники Духовної Ієрархії Землі.

 

Інформацію приняли:

Світлана Драчева ,

Сергій Канашевскій ,

Тетяна Мироненко ,

Марина Шульц.

07.10.2013 р. - 08.10 . 2013

 

 

Автор перекладу: Марія Воробець