КАК ДА ИЗЛЕКУВАМЕ  И ПОДОБРИМ ЖИВОТА

СИ ОТ ВСИЧКИТЕ НИ ПРОБЛЕМИ


/ЕДНА НОВА ВЪЗМОЖНОСТ, ДАДЕНА МИ ОТ УЧИТЕЛИТЕ И ВЕЧЕ ИЗПИТАНА/

 

Автор: Эли Кабакчиева, Варна (Болгария)

 

  1. Започваме от тялото.
  2. Желателно е вечер като си легнете да направите преглед на цялото си тяло отвътре като започнете от главата и стигнете до пръстите на краката. Добре е първо да се центрирате в сърцето, да усетите че сте в сърцето /това е едно усещане че си там в сърцето/. Щателно огледайте всяко кътче, всеки орган, като задавате въпроси: „ Всичко наред ли е? Добре ли си?“ Изчакайте малко и ако започне да пулсира, боцка, боли или тръпне в дадена точка, означава, че не е добре. Попитайте какво има да Ви каже, да Ви покаже причината. Може да видите картина, образ, чувство. Разберете причината и благодарете. Кажете: „Обичам те, благодаря ти, че ми показа това, много съжалявам, простими“. Кажете му с много обич и нежност, от сърцето си. Повтаряйте го докато усетите, че затихва болката. След това пак му кажете, че го обичате - „Обичам те, обичам те, обичам те!“. Обгръщайте го с любов и нежност докато Любовта го обхване от всякъде /Вижте или си представете това/. И от позицията на сърцето, като се усещате част от Цялото, освободете причината, като я благословите и пуснете: „Благославям те с Любов, освобождавам те с Любов и те пускам с Любов! Повтаряйте го докато се изчисти, трансформира и успокои. Понякога няколко пъти са достатъчни, друг път се изисква повече време. Няма болка, няма проблем. Има само обич и нежност. Твоето същество е в Цялото и всичко е Любов. Преминете нататък по цялото тяло, като оглеждате внимателно с обич отвътре и почувствайте, че всичко е добре и е наред. А където не е наред, го благословете и освободете. За пояснение – боли там, където липсва любов, което е недолюбено. Без любов няма живот, без любов всичко се разболява. Утайките от неприятните чувства /старите енергии/ се отлагат в съответните органи и създават блокажи. Енергията не тече правилно, разпилява се, не всички клетки се захранват и се получава проблем. Винаги, когато нещо Ви боли – било в материалното тяло или в духовните тела, насочете вниманието си към съответното място и му дайте любов, след това го благословете с любов, освободете го с любов и го пуснете с любов. Болката определено показва, че има проблем и той е излязъл на повърхността, за да бъде излекуван и да го освободите.

  3. След като сте направили вътрешен преглед на тялото, преминете към лечение на живота си.

Кое в живота Ви не е наред, плаче и се тръшка безпомощно? Кой е най-големият Ви проблем?

Започнете с него. Отново се центрирайте в сърцето, усетете се здраво закотвени там, почувствайте силата на Цялото, закрилата. Дори да не го усетите, знайте, че е там. След това.

Застанете лице в лице с проблема, огледайте си го хубаво от всякъде, опитайте се да разберете кое ваше действие или бездействие го е причинило – може да е нещо малко, незабележимо /обикновено е така/. Потърсете причината. Ако нищо не успеете да разберете, задайте му въпрос: „ Имаш ли нещо да ми кажеш, защо си тук? Слушам те.“ Питайте проблема си и ще получите отговор. Проблемът затова  е там. Чака да му обърнете внимание от много време и ще Ви отговори. Може да не Ви хареса отговора, може да е нещо съвсем различно, но го е създало.

Отваряйте си очите и ушите и слушайте, опитайте се да разберете причината. Малкото камъче обръща колата. Когато поработите с причината проблемът се лекува.

В основата на всеки проблем пак са лошите чувства, страха който е в основата на всичко, а това си е липса на любов.

Там, където няма любов има какво ли не.

Сега сте пред проблема, благодарете му, че има да Ви каже нещо, има послание за Вас, помолете за прошка, че сте допуснали да се случи това и му кажете, че го обичате, обичате много, изпратете му тази любов  от цялото си сърце с дълбока нежност, обгърнете го с тази любов, като с покривало. Може да използвате и цветните енергии. Постойте така известно време като му отдавате любов и след това кажете: „Благославям те с любов, освобождавам те с любов и те пускам с любов, с любов те пускам.“ Правете го колкото е нужно.

Ако сте успели да го излекувате – защото няма малки и големи проблеми, а има дълбоки и по-леки, повърхностни. И никой не знае колко време ще отнеме. Значи, ако сте успели да го излекувате, ще се почувствате леко, освободени, някак си щастливо. Но може да отнеме и повече време. Не се отчайвайте, бъдете упорити и се чувствайте щастливи, че имате тази възможност да поправите нещата, да ги промените. Като лекувате проблемите в живота си, Вие освобождавате вътрешното си пространство и създавате за себе си възможност за нова реалност. Искам да Ви обърна внимание, че е добре да визуализирате живота си такъв, какъвто искате да бъде, сякаш вече се е случило. След като проблемът е излекуван Вие сте щастливци и можете да привлечете какъвто поискате прекрасен живот. Правете изцелението всеки ден, но бъдете в сърцето, /сърдечната си чакра/, усетете се част от Цялото,  едно с Цялото, едно с Вселената, откъдето ще Ви дойде силата. Идея си нямате дори каква сила се крие във Вас и на какво сте способни. Сами ще се убедите в това. След работата си по лечението визуализирайте както Ви обясних. Редно е да се благодари, да се благодари на Божествения Аз за изцелението, защото нали не си въобразявате, че някой друг го извършва. Просто сте направили връзка, доверили сте се, като сте били в сърцето, и сте се усетили едно с Цялото. От Вас зависи дали ще успеете да приложите това, което научихте сега. До колко е силна вярата, любовта и доверието във Вашата Божествена Същност и дали изобщо искате да излекувате своя проблем. Всеки се е забъркал в това, което си е създал като своя реалност. Сам си е отговорен да оправи нещата. Възможно е.

Всичко, което ни се случва, което влиза в живота ни е наша отговорност, всичко което гледаме и слушаме, всичко с което се съгласяваме, влиза в живота ни и е наша отговорност, не на някой друг, но е по силите ни да го оправим. Има много техники, много начини за работа по въпроса и това е един начин да излекуваме всичките си проблеми.

 

ОТ ТЕБ ЗАВИСИ ДАЛИ ЩЕ НАПРАВИШ НЕЩО. ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТЕБ. ЦЕЛИЯ ТИ ДОСЕГАШЕН ЖИВОТ И НОВАТА ТИ БЪДЕЩА РЕАЛНОСТ СА В ТВОИТЕ РЪЦЕ !

 

Желая ви успех. Обичам Ви.  Ели